Orosz István ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Fejsze

A fejsze árak érdekelnének!

Tisztelettel: O.i.

2017. november 27. (hétfő)

Buzás Péter ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Tisztelet, egy másik kovácstól.

Tisztelt Kovács Mester Úr,

 

Az Ön munkájit látva elfog a féltékenység mivel sok év ál mögöttem mint kés késztő, de nem tudom ilyen művészi szintre emelni a munkáim színvonalát.

Az Ön szeszemélye és odaadása példa lehet minden kovács számára, tudom, hogy más ezeken a szavakon mosolyog de én érzem milyen amikor a tüzes vas megéget és nics valós eredménye a fájdalomnal.

 

Üdv:Pétre (zsámbékról)

2017. február 23. (csütörtök)

Király János ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Érdeklödés

Kedves András

Érdeklődöm a fokos tomahawk 19 árárol.

  Köszönettel kirjan

2017. február 01. (szerda)

Illésné Varga Éva ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Fejsze rendelés..

Üdvözlöm!

Szeretnék Öntől rendelni 2 db fejszét, amit a galériájában láttam a 18.-19.-ik képeken! Február 9.-ére szeretném Születésnapra ...Szeretném kérdezni,hogy addíg kivitlezhető lenne -e a dolog? Ha igen, akkor legyenszíves a megadott e-mail címemre válaszolni...és a részleteket leírni,hogy hogyan történjen a pénz -fejsze csere! Köszönöm előre is! Tisztelettel:Illésné Varga Éva

2016. december 31. (szombat)

Bajtay András ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Köszönet

Kedves András

Remek munkát végzett a baltával,kitűnően használható eszközt kaptam öntől,amit remélem még a fiaim is nagy szeretettel használnak majd!

További jó egészséget kívánok a munkájához!

Tisztelettel:

Bajtay András

2016. május 24. (kedd)

Téma *
Név *
Email
Üzenet *
AntiSpam Ellenőrzés * Captcha képKép újratöltése
   
 

 

Powered by Phoca Guestbook
Ma
Aktuális Hét
Aktuális Hónap
Összesen
1776
2440
4818
179795
Visitors Counter